Arkkitehtisuunnittelun ja pääsuunnittelun palvelut koko Suomeen

Arkkitehtitoimisto Jorma Paloranta Oy on erikoistunut arkkitehtisuunnitteluun ja pääsuunnitteluun. Saat meiltä myös kaavoitussuunnittelun, 3D-mallinnuksen ja visualisoinnin, perustason energiatodistukset, kohdeanimaatiot ja sisustussuunnittelun. Palvelemme rakennusliikkeitä, muita yrityksiä ja julkista sektoria kautta Suomen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Arkkitehti- ja rakennussuunnittelua kokonaisvaltaisesti

Toteutamme arkkitehti- ja rakennussuunnittelua erityisesti rakennusliikkeiden, yritysten ja julkisen sektorin tarpeisiin. Autamme löytämään parhaat mahdolliset ratkaisut kohteen ainutlaatuisten ominaisuuksien ja asiakkaan toiveiden mukaan. Meillä on monipuolista rakennus- ja suunnittelualan osaamista, jonka avulla pystymme huolehtimaan kaikista rakennusprojektin suunnitteluvaiheista aina tarveselvityksestä ja rakennusteknisestä suunnittelusta käyttöönottoon saakka. Olemme suunnitelleet lukuisia kohteita asuinrakennuksista palvelutaloihin ja teollisuuslaitoksiin.

Tutustu henkilöstöömme

Kaavoitussuunnittelua erilaisiin tarpeisiin

Tarjoamme asiakkaillemme maankäytön suunnittelupalvelua. Autamme erilaisia kiinteistönomistajia kaavoituksessa ja tarvittaessa myös yhteistyössä esimerkiksi julkisen sektorin kanssa. 

 

Teemme kaikenlaisia kaavoja laajemmista yleiskaavoista yksityiskohtaisiin asemakaavoihin. Teemme myös kaavamuutoksia nopeasti ja vahvalla ammattitaidolla. Voimme halutessasi huolehtia kaikista kaavaprosessiin liittyvistä tehtävistä, myös eri sidosryhmien osallistamisesta. 

 

Voimmeko auttaa sinua kiinteistön kehittämisessä kaavoituksen keinoin? Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme ja osaamisestamme!

Katso yhteystiedot tästä

Muut palvelumme

Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat myös 3D-mallinnukset ja visualisoinnit, perustason energiatodistukset, kohdeanimaatiot ja sisustussuunnittelu. Esimerkiksi 3D-mallinnuksessa luomme kolmiulotteisen esityksen rakennuksesta, sen ulkoasusta tai vaikka sisustuksesta. 

 

Palveluihimme kuuluu kaikki, mitä tarvitaan suuremmankin hankkeen kokonaisvaltaiseen läpiviemiseen. Sinun ei tarvitse asioida useiden eri tahojen kanssa, ja projekti etenee aikataulujen mukaisesti laadusta tinkimättä. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Projektit